Cykel ”Power, pace and all out, its all about you” med Elin

Posted by Vi Kämpar för Livet on 21 januari, 2018 in Okategoriserade

”När passionen blir ens jobb och jobbet är så jäkla kul, då kan det inte annat än bli bra” så beskriver Elin både sitt jobb som instruktör, utbildare, presentatör och arbetet hos Polar Sverige. Hennes signum som presentatör och ledare är den totala närvaron och värmen hon sprider, som pricken över i:et en hög ”untz untz” och power. Kunskapen och erfarenhet av över tio år inom träningsbranschen inom allt från konceptutvecklare, utbildare och instruktör genomsyrar hennes genomtänkta klasser som aldrig tummar på varken upplevelse eller kvalité.

När Elin inte arbetar med att dela kunskap kring pulsbaserad träning jobbar hon som mycket uppskattad instruktör och personlig tränare på SATS i Stockholm. Dessutom hittar ni henne på racern längs vägarna.

Klasspresentation:

Power, pace and all out, its all about you.

Det är precis som det låter, en klass innehållandes utmaningar inom kadens, belastning och intensitet, hög som låg. Här har du chans att både briljera i ditt bästa jag men också att lyfta din lägsta nivå. Utmaning ger utveckling samtidigt som vi lär oss lyssna in kroppen och jobba efter vår dagsform och vårt unika jag.

 

foto: Jim Berg