Cykel – ”Giro 4 – VKFL Edition”

Posted by Vi Kämpar för Livet on 22 januari, 2018 in Okategoriserade

Om Mia och Martin:

Mia&Martin har nästan blivit ett begrepp på F&S Kungälv och i Team Kungälv Triathlon. De leder oftast pass ihop, tävlar tillsammans och ser till att alla ska med oavsett om man vinner tävlingar eller är nybörjare. Tränings och tävlingsglädje är alltid i fokus. Livspusslet är en ständig fråga och hur gör man för att kombinera karriärer, tonårsdöttrar, Ironman och Ultralöpningstävlningar?

Mia – är uthålligheten personifierad och är alltid positiv hur jobbigt det än verkar vara.

Förmågan att ge upp finns helt enkelt inte och taggen #racewithasmile sitter som en smäck.
Det finns alltid kraft kvar att heja på medtävlande och träningskompisar. Mia är en mycket uppskattad spin-intruktör i nu snart 20 år men gnistan för nya möten och människor finns hela tiden.
Martin – är duons tekniker med massa kunskaper inom träning, cyklar och teknik. Hela tiden nyfiken på nya metoder och vetenskapen kring träning i alla former. Drivs av att dela med sig och hjälpa andra att utvecklas och prestera ännu bättre på individens egna nivå. Med glimten i ögat och pushar han sig själv och andra till en ny nivå.

Citat: ”Om vi tar i allt vad vi kan – så gör alla andra det också…”

Passbeskrivning:
Friskis&Svettis Kungälv/Göteborg har tillsammans med Mattias Reck (huvudcoach på Guided Heroes och jobbar med UCI World Tour med proffslaget Trek-Segafredo) designat ett 24 veckors periodiserat upplägg i fyra block för cyklister – Giro4. Passet har blivit en fantastisk mix av Mattias djupa kompetens och humor med Mia&Martins träningsglädje inom ramen för lättillgänglig och högkvalitativ träning.
Dagens cykelpass blir ett smakprov ur sista blocket inför vårens utesäsong där vi längtar efter hårda intervaller med inslag av snabbdistans och avslutande spurter mot mål.