Cykel – ”Let´s celebrate – 20 years of music and emotions” med Johanna C

Posted by Vi Kämpar för Livet on 24 januari, 2018 in Okategoriserade

Nästa stjärna att instruera på eventet är SATS egen Johanna Carlund! 

 

”Under 20 års tid har Johanna inspirerat, instruerat och utbildat inom cykling och andra gruppträningsformer. Hon upptäckte gruppträningen och gymmet redan som tonåring som komplement till sitt stora intresse ridning som krävde både styrka och kondition. Till slut tog träningsintresset överhanden och Johanna började arbeta inom träningsbranschen på heltid. Johannas mål med cyklingen är att varje klass skall vara en upplevelse där musiken och glädjen står i fokus. ”Watt, pulszoner och distanser i all ära. För att skapa glädje i träningen krävs mer än så” säger Johanna som drar fulla klasser på SATS Kompassen. ”När den där magin skapas i salen…Känslan, musiken och viktigast av allt- fokuserade och grymma deltagare såklart. Utan mina deltagare och trogna medlemmar kommer aldrig någon magi skapas, dom är bäst!”.

Sin klass beskriver Johanna såhär:

”Let´s celebrate- 20 years of music and emotions

Hur summerar man 20 år i instruktörssadeln på 50 minuter? Häng med på en svettig resa där musiken tar oss ifrån slutet på 90-talet fram tills idag. Klassen bjuder på växlande tempo och växlande terräng, med dig och din cykel i fokus. Let´s celebrate!”