Cykel – ”Warriors” med Maria och Therese

Posted by Vi Kämpar för Livet on 29 januari, 2018 in Okategoriserade

Nästa dunder-teamning står Maria och Therese för, såhär beskriver de sig själva och klassen.

Maria
Har instruerat i de flesta gruppträningsformer som finns sedan 2002 men fokuserar just nu på LesMills koncepten RPM, Sprint, CXWORX och BODYBALANCE. Kör sina klasser på Nordic Wellness i Torslanda.

Cyklat en del landsväg tidigare men har sedan sommaren 2017 hittat MTB – med 2 små barn finns inte riktigt den tid som man vill ha för långfärder – då är det fantastiskt att bara dra ut runt husknuten och plötsligt vara mitt ute i skogen!

Anders var en av de eldsjälar som tillsammans med mig och flera andra vänner drev Rosa Dygnet mellan 2007-2012 så det känns fint att hedra honom den här dagen.

Therese
Är träningsfanatiker med träningsbakgrund från handboll och kampsport. Hon har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan närmre 15 år i allt från afrikansk dans till boxning och uppskattar all träning som involverar energi, puls och glädje! Något hon alltid försöker förmedla till deltagarna när hon instruerar.

Arbetar som gruppträningsinstruktör, utbildare och presentatör på Nordic Wellness i Göteborg.

Tillsammans har de under de senaste 10 åren kört både tre timmars cykelklasser, afrikansk dans, RPM, CXWORX och Body Balance tillsammans. De delar gärna träningsglädje, koreografikaos, shoppingråd och ett glas champagne med varandra.

Klassen kallar de för ”Warriors” och beskriver såhär:
”En klass där vi cyklar tillsammans som ett team med samma mål; fightas för alla de som kämpar för livet! Varierad terräng, tempo och drivande musik utlovas, där vi tillsammans utforskar gränser. Med gemensamma krafter ska vi peppa varandra mot tröskeln… och kanske förbi? Anta utmaningen eller kör ditt eget race men vi lämnar ingen bakom oss. Välkomna!”