Cykel – ”Joyride” med Frida och Louise

Posted by Vi Kämpar för Livet on 31 januari, 2018 in Okategoriserade
Nästa klass ut är med dynamit-tjejerna Frida & Louise!
Såhär beskriver vi dem:
Dessa två blev färdigbakade cykelinstruktörer på samma utbildning för många år sedan. De fann varandra direkt, blev bästa vänner och har sen dess bjudit på så många utmanande och spexiga teamklasser ihop att de själva slutat räkna. De älskar matlagning,(Louise lagar och Frida äter) och pusha varandra genom svettiga träningspass.
Frida har en småländsk fotbollsbakgrund men fann ett brinnande intresse för gruppträning då hon flyttade till GBG för 10 år sedan och hamnade på en spinningklass. Redan då visste hon att hon ville inspirera andra genom magin som gruppträning kan erbjuda och på den vägen blev det några år senare.
Idag jobbar hon som utbildare och instruktör inom koncepten Cykel och Crosschallenge på Nordic Wellness och instruerar även Les Mills GRIT Series, Les Mills Sprint, och Rörlighetsklasser.
Louise är leg. Dietist och är en riktig fena i köket där hon älskar att pyssla och skapa. Hennes hälsosamma bakverk är nåt alldeles extra och vill ni göra ett eget försök är det hennes blogg ni ska hämta inspiration ifrån.  Hennes brinnande intresse för gruppträningen har funnits sedan tonåren då hon lämnade elitsimningen bakom sig. Idag instruerar hon Cykel, Les Mills Sprint samt CX WORX på Nordic Wellness Almedal.
Om klassen ”Joyride”:
En klass fylld med fysiska utmaningar som blir nåt extra med dessa tjejers fartfyllda energi och lekfullhet. Tillsammans bygger vi upp en stark teamkänsla som kommer ta oss hela vägen till vårt slutgiltiga MÅL.