Ida Sarström – BODYPUMP och BODYATTACK

Posted by Vi Kämpar för Livet on 1 februari, 2018 in Okategoriserade
Som ni säkert inte har missat har vi ju det oerhörda nöjet att ha kvartalsutbildningar i några av LesMills koncepten denna dag, flertalet platser är reserverade för instruktörer, men ett par öppna platser finns bokningsbara så har du inte redan säkrat din plats – in och boka!
Ida Sarström kommer köra både BODYPUMP och BODYATTACK och såhär beskriver hon sig själv:
”Under sju års tid har jag delat min passion för träning som gruppträningsinstruktör med start i Nya Zeeland för att sedan fortsätta min resa som instruktör och utbildare i Sverige. Jag älskar att utmana fysiska och psykiska gränser och drivs av att se andra utvecklas inom träning. Jag är utbildad och legitimerad fysioterapeut och älskar att ligga på soffan och dricka ett glas vin lika mycket som att träna eller att gå ut med min älskade hund Liza (aka Skuggan).
 
Jag presenterar BODYPUMP och BODYATTACK och hoppas verkligen att ni vill komma och ta del av denna fantastiska träningsdag tillsammans med oss!”