Julia Pohjanen – BODYATTACK och CXWORX

Posted by Vi Kämpar för Livet on 1 februari, 2018 in Okategoriserade

Nästa stjärna från LesMills som presenterar kvartalsutbildningar är Julia Pohjanen.
Hon kör BODYATTACK och CXWORX.

BODYATTACK  är en atletisk, sportinspirerad klass maxad med energi som passar för alla! Vi kombinerar enkla atletiska röreseler såsom att springa och hoppa med styrkeövningar som squats, utfall och pusch-ups – allt till grym musik och mycket glädje!

CXWORX är designat för att träna vår core på ett funktionellt sätt. Det är en tuff klass – varje övning har ett alternativ så att deltagare kan anpassa sin träning efter förmåga.

 

Såhär presenterar Julia sig själv:

”Jag en glad norrlänning som bor i Göteborg, och gillar att ha många bollar i luften! I min roll som tränare för Les Mills Nordic brinner jag för att se andra utvecklas. När jag inte befinner mig i en gruppträningssal, pluggar jag mitt sista år på min masterutbildning på Chalmers Entreprenörsskola.

Mitt mål är att varje klass präglas av den härliga energin och glädjen över att få träna tillsammans. Mitt mål är att alla ska kunna vara med – oavsett förutsättningar. ”