Niklas Bohlin – SH’BAM

Posted by Vi Kämpar för Livet on 1 februari, 2018 in Okategoriserade
Sköna dansare kan man aldrig få nog av, och Niklas från LesMills Nordic är definitivt en sådan kille!
Hos oss kommer han att presentera SH’BAM, såhär beskriver han sig själv:
”Niklas heter jag, glad värmlänning som har fastnat för goa Göteborg sedan några år tillbaka. Här arbetar jag som platschef på ett gym och håller klasser på min fritid. Träning är något jag gjort hela mitt liv i olika former. Jag anser att för att träning ska bli hållbart måste det vara roligt och därför kommer jag riva av en klass SH’BAM med er. Vårt enda fokus med SH’BAM är att när vi stänger dörrarna till vår sal ska vi ha så roligt vi bara orkar. Allt är tillåtet och allt uppmuntras. Vill du dansa som att natten aldrig tar slut? Kom och kör SH’BAM med mig. Vi dansar för livet!”