Sponsring, och utmaning, från KodeKlippet!

Posted by Vi Kämpar för Livet on 1 februari, 2018 in Okategoriserade

Nästa grymma sponsor till vårt lotteri är KodeKlippet i Kode, Kungälv, som sponsrar med fem välfyllda påsar med hårvårdsprodukter till ett värde av ca 500kr styck.

Dessutom passar Kathe på att utmana alla andra frisörer i en liten egen insamling, #ViKammarFörLivet
Eftersom vi ju vill ha er alla på plats tränande hos oss under dagen på eventet så är tanken att under veckan före eventet får alla salonger som hakar på donera valfri % av dagskassan från en eller flera dagar till vår insamling (funkar fint att sätta in via Swish).
Allt samlas under hashtaggen #ViKammarFörLivet och alla salonger som deltar får ett fint diplom med vår logo och ett tack för hjälpen att sätta upp hos sig. Grymt initiativ!

Vilka är med?!

”Din frisör i Kungälv – Kodeklippet!

Mitt namn är Kathe Andersson och jag har sedan 1995 drivit Kodeklippet i Kode, Kungälv. Jag klipper kvinnor och män i alla åldrar, och min frisörsalong har ett brett utbud av tjänster. Utöver klippning erbjuder jag färgningpermanent, färgning av ögonbryn och -fransar, plockning av ögonbryn, hårförlängning, håruppsättning inkl bruduppsättning, samt föning och läggning av håret.Hos mig kan du även köpa olika produkter till håret av märkena L’anza, Goldwell och L’Oréal.
Välkommen in till din frisör i Kungälv eller kontakta mig för att boka en tid!”