Sponsor – Polar Sverige

Posted by Vi Kämpar för Livet on 6 februari, 2018 in Okategoriserade

Nästa grymma sponsor går in med ett par grymma produkter till vårt lotteri, närmare bestämt 2st röda Polar M400 träningsklockor.
Tack Polar för det!

”Polar är företaget som sedan 1977 varit ledande inom tekniska inovationer och pulsklockor. Idag sprider vi även ut oss inom lagsport, skolor och i gymvärlden med våra pulslösningar som hjälper allt från elitidrottare, barn och ungdom till motionären att få inspiration, motivation till träning och hälsa, samt ett redskap att planera och analysera sin träning.
Vi på Polar är glada och stolta över att få vara en del av ”Vi Kämpar För Livet” och vill gärna hjälpa med ett bra bidrag i fighten mot cancer. Var med och tävla om två M400 där pengarna oavkortat går till Cancerfonden.”