Har DITT lag bokat sin cykel?!

Posted by Vi Kämpar för Livet on 9 februari, 2018 in Okategoriserade

Det närmar sig med stormsteg eventet den 25:e och det rullar på med bokningar, men cykelsalen är stooooor i år och vi har fortfarande platser kvar.
Bästa och roligaste sättet att fylla dessa tycker vi är att dela en cykel med arbetskompisarna, träningsgänget, familjen eller vilka som helst. Helt enkelt att boka en lagcykel.

Upplägget är super enkelt! Du bokar en cykel, antingen genom att ringa / maila till STC, eller genom att maila direkt till oss här eller på FB så tjingar vi en cykel åt er.
Ni swishar in pengarna till insamlingen – och sedan lägger ni själva upp det hur ni vill förfoga över de nio timmarna. Varför inte köra två, fika en, köra två och så vidare – då får ni tre pass och tre chanser att fika var om ni är två och delar – perfekt ju!

Så – dra ihop ett gäng antingen kompisar och hitta på något skoj ihop eller dra ihop dina jobbarkompisar och kör i företagets namn, vi lägger gärna upp en presentation av er om ni önskar så får ditt företag fin PR oxå, kanske vill de tom betala er träningsdag eftersom det går till välgörenhet?

Team är alltid roligare än själv!