Ny klass – GRIT Plyo!

Posted by Vi Kämpar för Livet on 14 februari, 2018 in Okategoriserade

Vi passar ju såklart på att ge er alla så mycket möjlighet som det finns att träna när vi ändå har chansen, så grymma Ida Sarström köttar vidare under dagen och bjuder in er alla till en utmaning i form av GRIT PLYO!

Det här är GRIT PLYO från LES MILLS:

”LES MILLS GRIT Plyo is a 30-minute high-intensity interval training (HIIT) plyometric-based workout, designed to make you perform like an athlete. This workout uses a bench and combines explosive jumping exercises with agility training to increase explosiveness and to build a lean and athletic body. LES MILLS GRIT Plyo takes cutting edge HIIT and combines it with powerful music and inspirational coaches who will be down on the floor with you motivating you to go harder to get fit, fast.”