Sponsor – Tanumstrand Hotell och Spa

Posted by Vi Kämpar för Livet on 14 februari, 2018 in Okategoriserade

Ytterligare ett fantastiskt pris till vårt lotteri har ramlat in – och det här smäller högt så missa inte chansen på lotteriet den 25:e feb!

TANUMSTRAND Grebbestad

– Hotell och spa vid strandkanten

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Oavsett om du är här för att arbeta, träna, koppla av, njuta av bastu och bad, gå på spa eller äta gott, finns allt du behöver på TanumStrand. En plats bland klippor och skär vid Skagerraks strandkant.

Äventyr eller avkoppling

Det strandnära läget erbjuder ett stort utbud av aktiviteter. Vad sägs om kräftkok på bryggan, sillprovning i sjöboden eller utomhusträning på klipporna? Du som vill varva ner och ta det lugnt kan besöka hotellets nordiska spa, bada bastu och utmana dig med ett havsdopp från bryggan.

God mat för kropp och själ

Handplockade ostron från Grebbestads ostronbankar, kräftor, krabbor, musslor, räkor och nyskördad krispig tång är en del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Restaurangens kockar har komponerat en meny som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen.

Havsnära boende

På TanumStrand bor du alltid havsnära. Här kan du somna gott i ett hotellrum med utsikt över havet. Bokar du en stuga har du alltid egen uteplats och nära till havet, restaurang och badanläggning. Kommer du sjövägen kan du lägga till i gästhamnen, granne med restauranger, aktiviteter och anläggningens spa.

Möte på TanumStrand

TanumStrand är ett av Bohusläns största möteshotell med en flexibel eventhall för riktigt stora möten och mysiga sjöbodar med salta havsvindar in på knuten för mindre sällskap.

Vinstmöjligheten i lotteriet framgår av bilden här: