Sponsor och Partner – Concept

Posted by Vi Kämpar för Livet on 22 februari, 2018 in Okategoriserade

Concept fixar alltid biffen.
Dels ställer de upp och lånar ut en massa utrustning och hjälper oss fixa med allt som behöver fixas av utrustning under eventet, sen lämnar de dessutom både flera TRX Home Kitt, Triggerpunkt rullar med mera som priser till vårt lotteri – stort stort tack för all hjälp Concept!

 

”Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen! Införsäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart. Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet. Resten är historia, som det brukar heta, och den okända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.”