Info inför söndag

Posted by Vi Kämpar för Livet on 23 februari, 2018 in Okategoriserade

Nu är det verkligen nära!
Vi är supertaggade, bilen från Concept är packad med scen, ljud och ljus från Hell Produktion, grabbarna på Bryssel står redo att sätta ihop det.
Media till skärmar, vepor och flaggor med mera är packade och på plats, fikan från Dahls, Adams och Cederlufs hämtas upp av oss i teamet bakom imorgon eller levereras på söndag, alla instruktörer filar på det sista inför klasserna… Ja ni förstår poängen. Vi är på gång!

Tänkte försöka sammanfatta ett par punkter för att ni som kommer och tränar ihop med oss ska få en så enkel och trevlig upplevelse som möjligt.

1. Dropin.
Det finns fortfarande platser kvar på nästan alla cykelklasser så peppa dina grannar, kompisar, familj med mera. Ju fler vi är som tränar desto roligare blir det, och desto mer pengar bidrar vi med. Så – dra med alla du känner på söndag. I värsta värsta fall får de fika en timme och träna passet efter vilket ju bara är positivt det med!

2. Ankomst och socialt.
Vi som jobbar under dagen kommer ha på oss svart-orangea jackor från STC under dagen, så undrar du något hugg någon av oss bara! Vi kommer oxå springa runt med mobilkamera i högst hugg och live-streama och posta allt vi kan för att hålla oss uppdaterade på sociala – dela gärna vidare, ”Vi Kämpar För Livet” både på FB och Insta. Följer vi inte redan er så vill vi såklart def göra det!
Hashtaggar för dagen är primärt #vikämparförlivet2018  samt #vikämparförlivet

3. Incheckning.
I anslutning till varje klass start kommer det vara mycket folk i omlopp för att hämta ut sina biljetter och så i receptionen, kom i god tid och passa på att ta en kaffe i fiket innan du kör så underlättar du både för oss och dina vänner som ska träna. Vi blir glada om du visar upp din swish-betalning för dina klasser när du hämtar ut din biljett. Har du missat den ligger all info om betalning och insamlingen här:
Vi Kämpar För Livet insamlingen Cancerfonden

3. Tekniskt i cykelsalen.
För er som ska på en cykelklass så kör vi både Wattbike’s och BodyBikes från Concept, Wattbike har pedaler som fungerar med Look, SPD eller vanliga gympaskor. BodyBike har SPD eller korg för gympaskor.
För dig som använder dig av cykeldator eller klocka utomhus så plockar alla ANT+ kompatibla enheter upp Wattbiken som kraftsensor så går fint att para ihop dem, fråga om du är osäker.
För dig som vill ha koll på din puls har Polar varit hjältar och ställt upp att låna ut ett gäng pulsband. Dessa kan antingen länkas direkt till Wattbike-cykeln för att få alla data på cykelns display, alternativt så laddar du ner appen Polar Beat och registrerar dig, då kan du sedan länka telefonen till det pulsband du lånar för att följa din pulskurva på din egen telefon hela dagen.

4. VKFL armband!
Vi kommer även sälja ”Vi Kämpar För Livet” armband i lite blandade färger å storlekar, så passa på att fråga alla ni känner som inte kan komma på söndag hur många armband ni ska köpa med till dem.

5. Salar. Det finns primärt tre salar,
1. Cykelsalen, den kommer vi bygga upp inne i vår ”Experience” sal.
2. Stora ”Golvet” dvs hela den yta mitt i gymmet där Cardio-maskinerna står nu.
3. Teori-salen för kvartalsutbildningarna blir inuti nuvarande Virtual salen.

Gör er redo att rocka järnet på söndag – det är vi!
Ses!