Bokningsinfo

Så roligt att du vill vara med och hjälpa oss att bidra!

Varje klass eller aktivitet kostar 100kr per person att delta på, alla pengarna går oavkortat till barncancerfonden. Du kan även köpa en lagcykel för hela dagen att själv förfoga över, perfekt som ett företagsevent, kul grej i kompisgänget / laget eller liknande, det kostar isf 900kr. Maila isf till info@vikamparforlivet.se och ange att du vill ”Boka Lag”, då bokas alla cykelklasserna upp med ert lagnamn.
OBSERVERA! LesMills instruktörer bokar sina kvartalsutbildningar som vanligt via LesMills hemsida. Det finns även öppna platser på dessa klasser, de bokas som övriga här enligt nedan.

För att boka följer du stegen nedan:

1. Gå till ”Schema” här ovan för att se vilka klasser det finns.

2A. Bokar du tidigare än 7 dagar före eventet, ring till STC Backa på 031-22 25 88 under deras öppettider, alternativt maila dem på backaplan@stc.se och ange att du vill boka dig till Vi Kämpar För Livet, samt vilken klass du vill boka och ditt eget namn.
2B. Bokar du dig närmre eventet än 7 dagar och är medlem på STC kan du enkelt se status på klasserna och boka dig själv via appen eller hemsidan.

3. Betala din/dina bokningar genom att sätta in pengar på vår insamling på Cancerfonden. Självklart kommer vi även ta emot betalning under eventet om du kommer på att du vill gå på fler klasser eller liknande.

Din bokning är giltig när du fått en bekräftelse på den via STC, OCH vi mottagit din betalning. OBSERVERA, du får inget svar på att vi behandlat din bokning och betalning mer än via STC och via insättningen på Cancerfonden, så har du bara följt stegen ovan är allt klart. Vi kommer inte svara på mail / frågor som uppenbart behandlas enligt denna text. Så – har du anmält dig här och betalt så är du bokad. Är du tveksam / undrar något är du självklart välkommen att höra av dig. Din bokning är bindande och vi återbetalar ej avbokade klasser, se dina 100kr som ett bidrag till en god gärning om det mot all förmodan skulle dyka upp något du måste göra istället.

Sammanfattning:
Vi kommer alltså INTE bekräfta att vi mottagit din betalning utan din gåvobekräftelse / insättningskvitto på mail är det du får som bekräftelse. Om någon klass då skulle bli fullbokad riskerar du att förlora din plats om den ej är betald före eventdagen. Självklart kan du hoppas på drop-in och betala på plats i mån av plats på klasserna.

Stort tack för att du vill delta!